Uw taal: Nederlands
Uw taal:

Het achtergrond verhaal van Nutriminds

Nutriminds - Lean bodies come with dedicated minds

 

Time flies when you are having fun, they say. Toch lijkt het al weer lang geleden dat we in 2007 begonnen met de distributie van werelds beste supplementen (in onze bescheiden mening). "Kosten besparen, kosten besparen" had ik van m'n opa begrepen, en aangezien hij me ook wist te vertellen dat de wijsheid bij de grijsheid lag, z'n woorden maar ter harte genomen en toen de opslag plaats gegeven onder de speciaal daarvoor gekochte IKEA hoogslaper in de slaapkamer. Al snel werd dat toch een te kleine ruimte en moest de woonkamer van een 45m2 appartement er aan geloven.

Waar we in 2007 nog alleen de verdeling in Nederland en België deden, voorzagen we enkele jaren later al de rest van Europa met het Amerikaanse (top)merk Applied Nutriceuticals. Inmiddels zijn wij ook wel een beetje Applied Nutriceuticals geworden, we hebben onze eigen NutriMinds-only producten (Applied Nutriceuticals producten die speciaal voor ons worden geproduceerd) en nog steeds worden we gewoon blij van binnen als we een potje Drive of RPM vasthouden (de producten waar AppNut bekend mee werd in 2007).


Nutriminds - Lean Bodies come with Dedicated Minds

Niet zomaar een uit de lucht gegrepen slogan. Elk woord slaat terug op Nutriminds en op de toegewijde sporter. Zowel een “lean body” als een “dedicated mind” zijn eigenschappen om trots op te zijn. Tenminste dat vinden wij.

Train en (di)eet naar die sixpack, goed gedefinieerde schouders, zichtbare triceps hoefijzers en geëtste benen. Niet iedereen weet hoeveel toewijding het vraagt om daar te komen. Daarom dragen wij dat ook uit, iedereen mag weten; “lean bodies come with dedicated minds”.

Het is niet alleen een slogan. Heb je advies nodig om die beach body (of groter) zo snel mogelijk te bereiken, we helpen je graag (gratis) verder met trainings- en of dieetschema.

Knowlegde (us) + dedication (you) = lean body (you!)

Meer weten?

Vraag het ons ;-)
Je krijgt altijd een eerlijk advies.

 

Nutriminds - Expo fun